Producten

Service Dashboard

Laagdrempelig planbord

Bespaar 80% tijd door gebruik te maken van efficiënte bulk-planning. Plan eenvoudig taken voor medewerkers. Planning is mogelijk op basis van objecttype, locatie, bouwjaar, onderdelen, keuringsstatus of historisch onderhoud.

Netwerk van opdrachtgevers en aannemers

Tijdelijk even minder capaciteit? Schakel binnen 5 minuten een onderaannemer in. Herplan eenvoudig honderden tickets; Automatische hercalculatie van prijzen, doorlooptijden en planning. Uw onderaannemer beschikt direct over alle benodigde informatie en kan direct aan het werk.

Voortgangsrapportage

Voldoe aan de alle eisen uit een gemeentelijk bestek of aanbesteding. Maak gebruik van effectieve voortgangsrapportages waarbij op ticketniveau inzichtelijk wordt welke werkzaamheden zijn gepland, uitgevoerd en geaccordeerd.

Opdrachtgever en opdrachtnemer in 1 systeem

De makkelijke werkprocessen in Grybb stellen opdrachtgevers en opdrachtnemers in staat om efficient samen te werken. Reeds uitgevoerde werkzaamheden worden automatisch in een steekproef aangeboden aan de opdrachtgever. Na de accordering door opdrachtgever wordt facturatie automatisch in gang gezet. Zo worden correcties achteraf voorkomen.

Eenvoudig historieoverzicht

Alle handelingen op een object zijn inzichtelijk in 1 tijdlijn. Hierdoor ziet u precies wanneer het object voor het laatst gekeurd, gereinigd of gerepareerd is. Dit helpt bij het bepalen van de juiste mensen

Asset Monitor

Meer inzicht om te sturen op data De Asset Monitor bevat de gegevens van al uw assets en is daarmee de ruggengraat van het CMMS systeem. Door een slimme hierarchie toe te passen is informatie op elk moment inzichtelijk.

Kosten inzichtelijk door het gehele (onderhouds)proces

Maak slimme beslissingen door de kosten per asset te vergelijken. Kosten zijn inzichtelijk per object, type, locatie, monteur en melding.

Bewezen software

Bij de ontwikkeling van de Asset Monitor wordt gekeken naar expertise uit praktijkgebruik. Daarbij is de Asset Monitor ook tot stand gekomen door intensieve samenwerking met onze gebruikersgroep. Feedback van eindgebruikers wordt doorlopend verwerkt bij het ontwikkelen van nieuwe features.

Field App

De basis van onze FieldApp is een naadloze integratie met de backoffice. In onze eenvoudige app (Android/iOS) is het voor medewerkers kinderspel om hun werkzaamheden te registreren.

(Bulk)Planning

Met de GRYBB FieldApp voer je contractwerkzaamheden eenvoudig uit. Middels het ServiceDashboard plan je in bulk per stadsdeel, objecttype of vervaldatum eenvoudig duizenden werkzaamheden. Medewerkers kunnen in de FieldApp zoeken naar 'taken in de buurt', zodat reistijd tot een minimum beperkt wordt.

De voordelen van de FieldApp op een rijtje

  • Overzicht per dag van al je klussen
  • Materiaalregistratie
  • Voeg foto’s toe van voor en na het werk
  • Werkzaamheden worden real-time teruggekoppeld naar de klant
  • NEN 3140 / TÜV keuringen
  • Maatwerkformulieren
  • Slimme combinatie van ad-hoc planning en periodieke werkzaamheden

Smart Report

BI-inzichten uit de praktijk

Steeds meer bedrijven zijn zich er bewust van dat de data die in de eigen organisatie opgesloten zit van grote waarde is. Om je hiermee te helpen, hebben wij Business Intelligence (BI) in ons product geïntegreerd. In tegenstelling tot leveranciers die BI tools aanbieden waar een fors prijskaartje aan hangt, heeft Grybb slimme rapportages volledig onderdeel van de software gemaakt. Dat betekent dat je direct de beschikking hebt over de modernste BI tool, zonder extra tools te hoeven installeren. Onze rapportages zijn in samenwerking met verschillende opdrachtgevers opgesteld, waardoor je dus altijd effectief kunt sturen op bewezen praktijkvragen.

Asset monitor

Vanaf€1,99

Per object per maand

Service Dashboard

Vanaf€0,85

Per service ticket per maand

Fieldapp

Vanaf€25,-

Per monteur

Smart Report

Vanaf€199,-

Per maand per organisatie

Gratis demo
Open chat
1
Hi!
Stuur ons gerust een appje! We helpen je graag!
Waarmee kunnen we je helpen?

Groet,
Hans